Polecam warsztat Autoszyby Warszawa ul.Wiertnicza 162

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • he.pa
    Classic
    • 2014
    • 38

piesu102,Mam podłączone Morele Tempo 6 pod Columbusa ,ale idzie to przez wzmacniacz i do tego w zabudowie jest głośnik niskotonowy.Gra to całkiem sympatycznie i jak na moje potrzeby to wystarczy.Oczywiście całe autko mam wygłuszone.Kiedyś miałem same Morele bezpośrednio pod radyjko i grało to lepiej niż fabryczne(trudno,żeby grało coś gorzej).
  • jerry3m
    Drive
    • 2012
    • 93

Polecam warsztat Autoszyby Warszawa na ul.Wiertniczej.
    Ja akurat przyciemniałem tył szkodnika (ale z tego co widziałem wykonują wszystkie prace związane z szybami w autach).
    Bezproblemowy kontakt.
    Miła atmosfera.
    Robota wykonana bez zastrzeżeń (przy okazji podpatrzyłem jak robią inne autka i widać że chłopaki się starają).
    Czas wykonania prac 2,5h
    Można poczekać na miejscu.
    Autko poskładane nic nie trzeszczy nic nie puka, żadne klamoty po montażu nie zostały.
    Miałem zapłacić 480 za tył w Octavii 2 FL a zapłaciłem 450 ( nic nie negocjowałem a to się liczy )
    Namiar na ich stronę: www.autoszyby.com

Jak ktoś chce zobaczyć efekt ich pracy to jest w moich fotkach.
    Jerry

Mój szkodnik

Komentarz

• marekrudz
      Classic
      • 2014
      • 2

polecam również.
      Wymieniali mi szybę czołową w piątek popołudniu zostawiłem a w sobotę rano już do odbioru.
      Konkretnie i rzeczowo.

Komentarz

• Eryk Konieczny
        Ambiente
        • 2015
        • 216
        • Octavia II combi (1Z5)
        • CAYC 1.6 TDI CR 105 KM

Witam.
        Ja również korzystałem z ich serwisu. Wymiana szyby czołowej. Auto rano odstawione, po pracy odebrane i gotowe do jazdy. Cena ok i podejście do klienta.
        Pozdrawiam
        Eryk

Komentarz

Pracuję...